Algemene voorwaarden


ANNULERING VAN DE RESERVERING DOOR DE KLANT

Voor boekingen gemaakt via Portucasa zijn de Annuleringsvoorwaarden zoals beschreven in onze Algemene Voorwaarden van toepassing. 
Elk annulerings- of wijzigingsverzoek moet schriftelijk, per e-mail of per post naar ons worden verzonden en wordt van kracht op de dag dat we het verzoek ontvangen.

Bij elke annulering of wijziging bent u de onderstaande kosten verschuldigd:
  • Meer dan 60 dagen voor aankomstdatum = 30% van de boekingsprijs.
  • 60 – 30 dagen voor aankomstdatum = 50% van de boekingsprijs.
  • Minder dan 30 dagen voor aankomst = 70% van de boekingsprijs. 
  • 1 week voor aankomst of no show bij check-in = 100% van de boekingsprijs.
    Er vindt geen restitutie plaats als de klant vrijwillig besluit om te stoppen met het gebruik van de diensten die bij de vakantie zijn inbegrepen voor het einde van zijn/haar verblijf.
Annuleringskosten worden in eerste instantie verrekend met het reeds aan Portucasa betaalde deel van de huur. Indien dit niet voldoende is, dient het restant alsnog door de opdrachtgever te worden betaald. Portucasa zal eventuele teveel ontvangen betalingen binnen 14 dagen na ontvangst van het annuleringsverzoek terugbetalen op de bankrekening die in het annuleringsverzoek is vermeld.
 
WIJZIGINGEN DOOR HET BEDRIJF
Indien de accommodatie niet beschikbaar is ten gevolge van onvoorziene oorzaken, die niet toe te rekenen zijn aan het verhuurbedrijf, heeft het verhuurbedrijf het recht om een andere accommodatie aan te bieden van dezelfde of betere kwaliteit, zonder dat de cliënt hoeft bij te betalen.
GEHEIMHOUDING GEGEVENS
Wij beschermen uw privacy. Uw gegevens zullen niet worden verkocht, verhandeld of verhuurd aan derden. Volgens de Wet 15/1999 van 13 December voor de bescherming van persoonlijke gegevens ("LOPD"), informeren wij u, dat uw persoonlijke gegevens in de database van het verhuurbedrijf opgeslagen zullen blijven en zullen worden gebruikt voor administratieve doelen, verbonden met onze zakelijke activiteiten. Als cliënt heeft u het recht om deze gegevens in te zien, te veranderen en te verwijderen.