Reistips

VAKANTIEHUIZEN IN DE ALGARVE MET BIJZONDERE ZWEMBADEN: EXTRA GROOT OF DICHT AAN ZEE


’s Morgens opstaan en de dag beginnen met een duik in uw privézwembad? ’s Middags chillen in de zon en af en toe in het water plonzen om af te koelen? Of ’s avonds in het donker sfeervol dineren met zicht op het verlichte wateroppervlak? Een zwembad bij uw villa maakt uw vakantie in Portugal helemaal af. Hecht u extra veel waarde aan zwemmen en waterpret bij uw vakantieverblijf? Lees dan vooral verder, want dan treft u een selectie van vakantiehuizen met bijzondere zwembaden in de Algarve.

Zwemmen tussen de vijvers

Voelt u zich als een vis in het water in het zwembad van Casa do Banho of Quinta do Banho. Hier heeft u het idee dat u in een natuurlijke waterbron zwemt. Beide zwembaden grenzen namelijk aan weelderig met waterlelies begroeide vijvers waarin vissen leven. Daarbij zijn beide vakantiehuizen voorzien van een schitterende tuin en liggen ze in het prachtige Monchique-gebergte. Dit is een ideale stek voor diegenen die rust zoeken en van natuur houden.

Innovatief of gracieus

Duikt u het liefst in een mooi gevormd zwembad? Dan is Villa Benaciate of Casa Vilarinha vast een goede vakantiebestemming voor u. Het zwembad van Villa Benaciate is zo ontworpen dat u over de hele lengte kan zwemmen. Rondom is er volop ruimte om te zonnen of om in de schaduw te zitten. Elegante rondingen heeft het zwembad van Casa Vilarinha. Heeft u even genoeg van het water? Loop dan de royale tuin in en pluk een paar sinaasappels van de bomen.

Met uitzicht op zee

Appartement Albufeira 75 ligt vlak aan de kust. Dit kleinschalige appartementencomplex heeft behalve een buiten- ook een binnenzwembad. Vanuit de woonkamer van het appartement loopt u zo naar het zwembadwater. Of wandel rechtstreeks door de prachtige tuin naar het strand. De Atlantische Oceaan ligt namelijk maar 75 meter van het appartement.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.