Reistips

5 ROYALE VAKANTIEVILLA’S IN DE ALGARVE


Groot vakantiehuis in Monchique - Algarve - Portugal

Een vakantie van één of meerdere weken in een grote villa ligt niet binnen ieders budget. Maar gaat u met meerdere personen op reis, dan kan een dergelijke accommodatie ook voor een kleinere beurs mogelijk worden. Doordat de huurprijs wordt gedeeld, pakt een luxe vakantiehuis vaak voordeliger uit dan het huren van één of meerdere hotelkamers. Portucasa heeft diverse villa’s die speciaal geschikt zijn voor grote gezelschappen voor 12 of zelfs 14 personen. Vaak zijn deze vakantiehuizen ook voorzien van een groot privézwembad en een mooie royale tuin. Wilt u dus met heel de familie op vakantie naar de Algarve? Of zijn er plannen voor een zonnige trip met goede vrienden? Of wilt u uw zakelijke relaties trakteren op een hoogwaardig vakantieverblijf in een Zuid-Europees land? Laat u dan inspireren door de volgende grote vakantiehuizen in Portugal:

Villa Branca: natuur en uitzicht

Gaat u met een groepje natuurliefhebbers op vakantie? Dan is Villa Branca een prima vakantiestek. Vanuit dit recent gebouwde vakantiehuis wandelt u zo een natuurgebied in waar een pittoresk riviertje door stroomt. Of huur een paard bij de manege in het nabijgelegen dorp en trek verder de natuur in. Villa Branca biedt u en uw gezelschap alle rust. Wilt u echter één van de gezellige badplaatsen bezoeken? Dan bent u met de auto binnen een half uur aan de kust.

Casa Fuzeiros: landelijk en authentiek

In het zwembad van Casa Fuzeiros kunt u zwemmen en tegelijkertijd van een prachtig uitzicht genieten. Of kijk vanaf één van de comfortabele loungebedden op uw gemak uit op de groene heuvels. Dit mooie huis beschikt over meerdere terrassen, zodat u zich ook even kunt afzonderen om een goed boek te lezen. In de villa vindt u een sfeervolle inrichting met een Marokkaanse touch. Dit biedt een ideale omgeving om herinneringen op te halen met bijvoorbeeld oude schoolvrienden. Het huis ligt in de buurt van een klein dorpje. Naar het historische stadje Silves rijdt u in 15 minuten.

Vivenda Carvoeiro: tennisbaan en golfcourses

Aan de rand van het gezellige kustplaatsje Carvoeiro ligt de fantastische Vivenda Carvoeiro. Hier kunt u de dag al sportief beginnen met een partijtje tennis op de privétennisbaan. Koel daarna af in het grote zwembad terwijl de kleintjes zich vermaken in het kinderbadje. Kinderen kunnen ook heerlijk spelen in de riante tuin die geheel ommuurd is. Zitten er fervente golfers in het gezelschap? Tegen een meerprijs liggen er in de villa zes golfsets klaar. In de omgeving van Carvoeiro bevinden zich meerdere mooie golfbanen. Verder kunt u zich op diverse nabijgelegen stranden vermaken of lekker uit eten gaan in één van de vele restaurants. Vivenda Carvoeiro is een prima vakantiestek voor bourgondiërs en sportievelingen!

Casa do Banho: vijvers en bergen

De Algarve staat bekend om zijn mooie stranden, maar het kent ook prachtige berggebieden. Casa do Banho bevindt zich in het Monchiquegebergte. Hier kunt u fantastisch wandelen en mountainbiken. Maar u kunt ook heerlijk relaxen aan het mooie zwembad van de villa. Door de aangrenzende vijvers waant u zich midden in de natuur. U kunt tijdens het zwemmen zelfs kikkers en goudvissen bewonderen. Dit vakantiehuis is bijvoorbeeld ideaal om te brainstormen met uw zakenpartners of te genieten van een welverdiende vakantie met heel de familie!

Vivenda Praia da Rocha: strand en uitgaansgelegenheden

De royale Vivenda Praia da Rocha is prima geschikt voor degenen die graag van het strandleven genieten en van een levendige sfeer houden. In twee minuten lopen staat u namelijk op het strand. Hier vindt u ook een gezellig boulevard die royaal voorzien is van restaurants en cafés. De villa zelf biedt, behalve een zwembad met uitzicht op zee, ook de mogelijkheid van een gastheer. Deze kunt u onder andere inschakelen als chauffeur, als gids en voor het halen van de boodschappen. Wilt u een bijzondere vakantie voor u en uw gezelschap? Dan is deze historische en gemoderniseerde stadsvilla een aanrader!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *