Over het team achter Portucasa

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid Portugal.
We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Peter Vallen heeft jarenlang in de Algarve gewoond. Hij kent ieder gebied erg goed. De door hem uitgekozen huizen liggen op de mooiste plekjes en zijn persoonlijk door hem beoordeeld.
Behalve in de Algarve bieden we ook nog vakantiehuizen aan in Spanje: Andalusië, Catalonië, Balearen, Levante en Canarische eilanden (zie taha.nl). 

Op onze internetsite vindt u uitgebreide beschrijvingen en foto's van de huizen en gebieden. Verder op onze site: praktische informatie voor huurders, huurvoorwaarden en de mogelijkheid om een auto te huren, een hotelkamer en een vlucht te boeken. 

We hopen dat uw kennismaking met Portucasa het begin vormt van een boeiende ontmoeting met de natuur en de cultuur van Portugal. 
Voor vragen en adviezen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens kantooruren. Ook buiten de kantooruren kunt u, zeven dagen per week, via e-mail met ons communiceren.

Veelgestelde vragen.
Veel vragen zijn al eens gesteld en beantwoord op onze website.

Voor vragen en adviezen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens kantooruren. Ook buiten de kantooruren kunt u zeven dagen per week via e-mail met ons communiceren.

Peter Vallen Bekijk specialisme
Carry Böhmermann Bekijk specialisme
Louise (Loes) Tikink Bekijk specialisme